Pallehætter

Pallehætter, er afgørende for at beskytte færdigpakkede varer mod de omgivelser, de transporteres i. De placeres normalt over toppen af pallen og varerne for at sikre og beskytte dem under transport og opbevaring. Pallehætter fungerer også som pålidelige indlægsposer til store kar i fødevareproduktionen og hjælper med at opretholde varernes integritet i forskellige transport- og opbevaringsmiljøer.

Krympehætter

Krympehætter fungere som effektive værktøjer til at sikre paller og bidrager til at opretholde pallestabilitet under transport og opbevaring.

Krympehætterne er afgørende i situationer, hvor skånsom behandling af lette pallelaster er en prioritet. Hætterne fungerer som den perfekte løsning til at beskytte skrøbelige varer, der ikke tåler pres under pallesikring. Ved at omslutte pallerne og varerne på en sikker måde, skaber krympehætterne en beskyttende barriere, der forhindrer direkte kontakt mellem lasten og eventuelle ydre påvirkninger.

Kontakt os i dag og hør mere

Har ud brug for pallehætter eller krympehætter? Kontakt os i dag på 91 10 71 57 for at få mere information eller bestil en løsning der passer til dit behov.

Du kan også sende en besked via mail: julie@kjoelbro.com eller gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at samarbejde med jer og hjælpe med en mere effektiv og sikker transport af varer.